top of page
Search
  • Writer's pictureHälis Rooste

Oluline teadaanne Rõõmukooli peredele: AMI Montessori juhendajakoolituse edukas läbimine

Meil on suur rõõm ja uhkus teatada, et Rõõmukooli õpetaja Hälis Värimäe on edukalt läbinud AMI (Association Montessori Internationale) Montessori juhendajakoolituse. See saavutus märgib olulist verstaposti meie püüdlustes pakkuda teie lastele parimat võimalikku haridust.


Mis on AMI Montessori juhendajakoolitus?

AMI Montessori Juhendajakoolitus on rahvusvaheliselt tunnustatud programm, mis pakub põhjalikku ja süvitsi minevat koolitust Montessori pedagoogika põhimõtetes ja rakendamises. Selle programmi edukas läbimine tähendab, et meie õpetaja on saanud parima võimaliku ettevalmistuse, et juhendada ja toetada laste arengut vastavalt Montessori meetodi kõrgetele standarditele.


Miks on see oluline?

See sertifitseerimine on oluline mitmel põhjusel:

  • Kvaliteedi tagamine: See kinnitab, et meie kool järgib Montessori pedagoogika autentseid ja testitud meetodeid, tagades parima võimaliku hariduse teie lapsele.

  • Õpetamise täiustamine: Meie õpetaja sügavamad teadmised ja oskused Montessori meetodis võimaldavad meil pakkuda veelgi rikkalikumat ja mitmekülgsemat õpikeskkonda.

  • Rahvusvaheline tunnustus: AMI sertifikaat tõstab Rõõmukooli profiili rahvusvahelisel tasandil, tõestades meie pühendumust hariduse tipptasemele.


Mida see tähendab Teie ja Teie lapse jaoks?

Meie õpetaja koolituse läbimine AMI poolt tähendab, et teie laps saab osa õppetööst, mis on juhitud kõige kaasaegsemate ja tõhusamate Montessori meetodite järgi. See tagab, et teie laps saab parima võimaliku aluse oma õppe- ja arenguteekonnal.


Ootame põnevusega, et jagada seda teekonda teie ja teie lastega. Lisateabe saamiseks ja meie kooli programmide kohta uurimiseks külastage meie veebilehte www.roomukool.com.


Aitäh, et olete osa meie pidevalt kasvavast ja õppivast kogukonnast!

Rõõmukool - Kus õppimine on Rõõm!








31 views0 comments
bottom of page